S’ha produït una millora i reorganització de la Policia Local amb un Reglament Intern del Cos de la Policia Local de Tavernes Blanques i un acord sobre els serveis extraordinaris.

Hem signat el protocol per a la col·laboració de la Policia Local amb la Guàrdia Civil per al seguiment conjunt de les víctimes de violència de gènere.

Hem desenvolupat un nou software de gestió policial: mitjançant una beca de postgrau oferida per la Diputació de València, s’ha elaborat un programa de gestió policial. El programa sustituirà a les plantilles de Word que venien utilitzant-se i que no oferien un seguiment dels assumptes que afectens a la ciutadania.Hem planificat una reestructuració dels estacionaments del municipi.

Hem millorat la gestió de les alertes per emergències climàtiques i la coordinació amb el Lloc de Comandament Avançat.

Hem començat amb la celebració del Dia de la Policia Local: més de 1200 persones visiten les jornades que s’han organitzat. Els xiquets i xiquetes han pogut fer-se el carnet d’amic de la policia i han pogut pujar-se a la moto de la Guàrdia Civil, el camió de Bombers, el vehicle de Protecció Civil i de la Policia Local.

Hem dotat a la Policia Local d’un nou cotxe patrulla més respectuós amb el medi ambient.

Hem dotat als agents de la Policia Local de jupetins antibales en consonància amb la politíca antiterrorista del Ministeri de l’Interior.

La nostra Policia Local està més preparada per a atendre emergències sanitàries: han rebut formació en l’ús del Disfribilador Semiautomàtic (DESA) i han sigut dotats d’un en el cotxe patrulla.

Hem aprovat una Ordenança de Tràfic que regula la circulació de vehicles de mobilitat alternativa (patinets, bicicletes…) i prohibeix el pas de camions de gran tonelatge pel nostre municipi.

Ara, la nostra Protecció Civil està més preparada per atrendre les situacions d’emergència: s’ha dotat de nou material als voluntaris. A més, han pres protagonisme en les situacions d’alertes i riscos meteorològics; així com participant i col·laborant en l’organització d’actes de la societat civil i l’Ajuntament.

Per altra banda, el nom de Protecció Civil de Tavernes Blanques, guanya prestigi participant als dispositius especials en altres municipis: rescat humanitari de l’Aquarius, busca de desapareguts i col·laboració amb actes d’altres localitats.